Jaarbeurs Utrecht

De hostesses van Holland Hostess Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen in de Jaarbeurs Utrecht en kennen de locatie op hun duimpje. Onze hostesses hebben alles in huis om u en uw gasten perfect van dienst te zijn in de Jaarbeurs Utrecht.

De Jaarbeurs Utrecht is een gebouwencomplex voor grootschalige evenementen in de Nederlandse stad Utrecht. Er worden sinds 1917 vele verschillende beurzen, evenementen, congressen en vergaderingen gehouden. Vandaag de dag komen er jaarlijks ongeveer vier miljoen bezoekers. De beurs beslaat 30 hectare grond en 12 hallen. De Jaarbeurs Utrecht ligt tegenover het Centraal Station en winkelcentrum Hoog Catharijne aan het Jaarbeursplein.

Bekende beurzen in de Jaarbeurs Utrecht

Een aantal bekende beurzen in de Jaarbeurs Utrecht zijn:

– 50PlusBeurs
– Bouwbeurs
– Beurs Eigen Huis
– Info Security
– Elektrotechniek
ESEF
– Jonge Gezinnenbeurs
– Kampeer en caravan jaarbeurs
– Margriet Winter Fair
– Motorbeurs Utrecht
PromZ Event
– Second Home International
Vakantiebeurs
Vakbeurs Gebouwbeheer
VSK Beurs

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u in de Jaarbeurs Utrecht graag van dienst!

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen tijdens een beurs of congres in de Jaarbeurs Utrecht.

Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en en professionele hostesses welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl of bezoek hier onze contactpagina

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.