Beurs Eigen Huis

De hostesses van Holland Hostess Service nemen u graag werk uit handen tijdens de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht. Pro actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en samen zorgen voor ‘rumour arond the brand’.

Wat is Beurs Eigen Huis?

De Beurs Eigen Huis, de grootste en meest toonaangevende beurs van Nederland op het gebied van bouwen, verbouwen, interieur en tuin. Van 22 t/m 24 maart 2024 kan men in de Jaarbeurs Utrecht terecht om zich te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten.

Onze hosts en hostesses worden uitgebreid getraind en gebriefd op het genereren van aandacht op beurzen en evenementen. Bij de entree, in de gangpaden of vlak voor de stand. Pro actief benaderen de hostesses uw doelgroep. Ze verwijzen de bezoekers door naar uw accountmanagers of zorgen voor een hapje en een drankje op de stand zelf. Uw focus ligt tenslotte op de verkoop van uw product of dienst.

Uw visie en concept op Beurs Eigen Huis

Wanneer u op zoek bent naar een creatief concept, bijzondere kleding of visagie of interessante premiums om uit te delen? Neemt u dan contact op met ons op! Wij helpen u graag met de complete activatie.

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl of bezoek hier onze contactpagina.

Datum: 22-03-2024 t/m 24-03-204
Locatie: Jaarbeurs Utrecht ​Jaarbeursplein, Utrecht, NL
Tijden: De openingstijden van Beurs Eigen Huis zijn:

22 september van 10.00 – 17.00
23 september van 10.00 – 17.00
24 september van 10.00 – 17.00

Hostess @ Jaarbeurs Utrecht

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.