Horeca & Catering​

Een goede kwaliteitswijn of een amuse is natuurlijk onmisbaar bij een succesvolle borrel, feestavond of receptie, net als goed gezelschap. Wanneer deze voorwaarden aanwezig zijn zou het zonde zijn alsnog de mist in te gaan met het de horeca hostesses. De wijze waarop het bedienend personeel werkt kan juist een meerwaarde zijn voor de beleving van uw gasten. Charmante hostesses, een opvallende  maar korte introductie van de hapjes en drankjes en een geruisloze verwerking van de vieze glazen en als gast waan je je een echte VIP.

Per project, de juiste kennis en ervaring

Holland Hostess Service levert hosts en hostesses voor party- en eventcatering bij congrescentra, hotellerie maar ook tijdens bedrijfsfeesten, recepties of vergaderingen. Onze hosts en hostesses worden per project geselecteerd op de juiste kennis en ervaring.  Specialisten beheren de champagne- of cocktailbar, tappen het bier, schenken de wijnen en bedienen aan tafel of vanachter het buffet.

Horeca & catering​ Holland Hostess Service HHS

Maatwerk in concepten

De hostesses zijn flexibel inzetbaar op zowel uitvoerend als leidinggevend niveau. Per project bespreken wij bovendien graag de styling wensen. Wij maken een concept op maat en zorgen er voor dat het totaalplaatje indruk maakt.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.