Beursregistratie

Snel de beursvloer op, twee afspraken en gewoon eens wat extra inspiratie opdoen. Vaak plannen we dat beursbezoek na een ochtend werken. Niets is dan vervelender als de aankomst moeizaam verloopt.

Dat begint al bij eenvoudig parkeren, maar zeker de registratie aan de balie moet prettig en soepel verlopen. ‘We only have one chance to make a first impression’ tenslotte.

Persoonlijk contact in de massa

Bij de entree van een beurs is het essentieel helder te communiceren en snel te schakelen. De routing voor de verschillende bezoekers moet duidelijk zijn en de hosts en hostessen assertief en pragmatisch. De hostesses van Holland Hostess Service zijn hier specialisten in.

Professionele hostesses

Rust creëren

Deze hosts en hostesses creëren rust in de drukte en dragen zorg voor een soepel lopende beursregistratie aan de balies. Het vinden van een passende wijze van communicatie tijdens de ontvangst is hierbij essentieel. Een vriendelijk en open houding zorgt voor het eerste goede gevoel, de accuratesse en kennis van het proces zorgen voor een vlot en prettig vervolg van de registratie. Uw gasten gaan met een positief gevoel naar binnen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.