Amsterdam RAI

De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen in de Amsterdam RAI en kennen de locatie goed. Onze hostesses en gastvrouwen hebben alles in huis om u en uw gasten perfect van dienst te zijn in de Amsterdam RAI. Bekijk hier de volledig agenda van de RAI Amsterdam.

Wat is de Amsterdam RAI?

Amsterdam RAI is een groot beurs- en congresgebouw. Ieder jaar is de Amsterdam RAI gastheer van meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten.

Bekende evenementen in de Amsterdam RAI

Een aantal bekende beurzen in de Amsterdam RAI zijn:

– Horecava
– Huishoudbeurs
– Negenmaandenbeurs
– ISE
– IBC
– HISWA
– Woonbeurs
– Broadband World Forum
– HR Tech Europe
– Masters of LXRY
– PAN Amsterdam
Provada

De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service zijn u in de RAI graag van dienst! Wij leveren professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen tijdens een beurs of congres in de RAI. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring. Holland Hostess Service levert professionele hostesses en gastvrouwen welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

Wenst u meer informatie over onze gastvrouwen? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl of bezoek hier onze contactpagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.