IBC

Holland Hostess Service staat elk jaar met haar hostesses voor veel exposanten op de IBC in de Amsterdam RAI. 

Wat is de IBC?

IBC is leider in wereldwijde vakbeurzen voor professionals die zich bezighouden met creatie, management en levering van uitzending door media en entertainment. De tentoonstellingen en agenda settings op het evenement omvatten de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied omroep, mobiele tv, IPTV, digital signalen en R&D waardoor het van essentieel belang is om de bezoekers zo goed mogelijk in te lichten over de branche en haar toekomst.

Wanneer vind de IBC 2024 plaats?

De 2024 editie van de IBC in Rai Amsterdam vind plaats van 13 tot 16 September 2024. Indien u deelneemt aan de IBC en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

Holland Hostess Service: uw partner op IBC 2024

Holland Hostess Service wordt door al een aantal jaren door verschillende organisaties ingezet om hun te vertegenwoordigen tijdens de IBC beurs.Onze hostesses en hosts kunt u herkennen aan de gastvrije ontvangst en innemende lach.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en en professionele medewerkerswelke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u tijdens de IBC graag van dienst!

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl en neem contact op.

Hostess & Amsterdam RAI

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam
info@rai.nl
+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.