• Telefoonnummer
  • E-mail

IBC

IBC

Holland Hostess Service staat elk jaar met haar hostesses voor veel exposanten op de IBC in de Amsterdam RAI.  IBC is leider in wereldwijde vakbeurzen voor professionals die zich bezighouden met creatie, management en levering van uitzending door media en entertainment. De tentoonstellingen en agenda settings op het evenement omvatten de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied omroep, mobiele tv, IPTV, digital signalen en R&D waardoor het van essentieel belang  is om de bezoekers zo goed mogelijk in te lichten over de branche en haar toekomst.

Holland Hostess Service wordt door al een aantal jaren door verschillende organisaties ingezet om hun te vertegenwoordigen tijdens de IBC beurs.Onze hostesses en host kunt u herkennen aan de gastvrije ontvangst en innemende lach.

Indien u deelneemt aan de IBC en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en en professionele medewerkers welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u tijdens de IBC graag van dienst!

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl

Of bezoek onze contact pagina.

Datum van: 
Datum tot: 
Locatie:Amsterdam RAI, Europaplein, Amsterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

Hostess & Amsterdam RAI

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam
info@rai.nl
+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Neem contact op