Hostessbureau

Hostessbureau Holland Hostess Service is een fullservice hostessbureau voor al uw beurzen, congressen en evenementen. Als ervaren hostessbureau weten zowel wij, als onze hostesses wat er van hen verwacht wordt.

Hostessbureau

Snel schakelen, 24/7 bereikbaar en projectmanagers die graag met u meedenken, daar staat hostessbureau Holland Hostess Service voor.  Maar ook de professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. De hostesses met een echte lach, persoonlijke aandacht  en kennis van zaken.

Gastvrijheid

De hospitalitybranche wordt overspoeld met het woord Gastvrijheid. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Volgens Wikipedia staat het voor: ‘het gebruik gastvrij te zijn, en ook het gastvrij handelen zelf, dat wil zeggen, en ontvangen en onderhouden van gasten, bezoekers of vreemdelingen, in vrijheid en goede wil. Gastvrij ben je dus niet omdat je aan het werk bent, maar gewoon omdat je vindt dat het hoort.

Gastvrijheid is onze passie! De passie van hostessbureau Holland Hostess Service.

Contact met hostessbureau Holland Hostess Service

Meer weten over de dienstverlening van hostessbureau Holland Hostess Service? Wij zijn u graag van dienst. Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Bezoek hier onze contactpagina