Hiswa Amsterdam Boat Show

De hostesses van Holland Hostess Service nemen u graag werk uit handen tijdens de HISWA Boat Show in de Amsterdam RAI.

Pro actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en samen zorgen voor ‘rumour arond the brand’.

Onze hosts en hostesses worden uitgebreid getraind en gebriefd op het genereren van aandacht op beurzen en evenementen. Bij de entree, in de gangpaden of vlak voor de stand. Pro actief benaderen de hostesses uw doelgroep. Ze verwijzen de bezoekers door naar uw accountmanagers of zorgen voor een hapje en een drankje op de stand zelf. Uw focus ligt tenslotte op de verkoop van uw product of dienst.

Uw concept, onze hostesses

Wanneer u op zoek bent naar een creatief concept, bijzondere kleding of visagie of interessante premiums om uit te delen, neemt u dan contact op met ons op. Wij helpen u graag met de complete activatie.

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Hostess @ Amsterdam RAI

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam
info@rai.nl
+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 581 30 77

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.