HR Tech Europe

Holland Hostess Service pakt uw zakelijke evenementen op een creatieve manier aan en draagt zorg voor professionele hostesses tijdens de HR Tech Europe. HR Tech Europe is Europa’s belangrijkste evenement over hoe software, IT-systemen en andere tools die veranderingen brengen in de manier waarop mensen en organisaties werken.

Indien u deelneemt aan de HR Tech Europe in de Amsterdam RAI en op zoek bent naar een hostess adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en professionele hostesses  welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u tijdens de HR Tech Europegraag van dienst!

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl en neem contact op.

Hostess @ RAI Amsterdam

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam
info@rai.nl
+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.