Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Energie! Dat is wat je nodig hebt op een beurs. Pro actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven. De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service hebben ruime ervaring op beurzen.

Wat is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

De 50ste Kampeer en Caravan Jaarbeurs in de Jaarbeurs Utrecht richt zich op beleving en informeren. Voor kampeerders maar zeker ook voor mensen die willen zien wat dat inhoudt.
De belevenis begint al bij de ingang, direct na de afslag naar hal 9 vangt jouw reis aan en waan je jezelf op een dorpsplein in Italië. Van daaruit gaat de reis verder en kun je jezelf laten informeren over alle facetten van een kampeervakantie.

Hostesses nodig bij de entree, gastvrouwen in de gangpaden of vlak voor de stand? Pro actief benaderen de hostesses uw doelgroep. Zij verwijzen de bezoekers door naar uw accountmanagers of zorgen voor een ‘natje en droogje’ op de stand zelf. Uw focus ligt tenslotte op de verkoop van uw product of dienst.

De hostesses van hostessbureau Holland Hostess Service zijn u tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs graag van dienst!

Wenst u meer informatie over onze hostesses en gastvrouwen? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Hostess @ jaarbeurs

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht
info@jaarbeurs.nl
+31(0) 30 295 5911

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.