Margriet Winterfair

Energieke hostesses! Dat is wat je nodig hebt tijdens de Margriet Winterfair 2024. De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess service zijn pro-actief die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en samen zorgen voor ‘rumour arond the brand’. Naar een beurs ga je tenslotte voor de beleving.

Wat is de Magriet Winter Fair?

Margriet Winter Fair is het grootste winterfeest van Nederland. Het is een jaarlijks terugkerend evenement en werd in 2020 voor de 20e keer gehouden in Jaarbeurs Utrecht.

Indien u deelneemt aan de Margriet Winterfair en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met hostessbureau Holland Hostess Service.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en professionele hostesses  welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

De hostesses en gasvtrouwen van hostessbureauHolland Hostess Service zijn u tijdens de Margiet Winterfair graag van dienst!

Wenst u meer informatie? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Margriet Winterfair 2023

De Margriet Winterfair vond plaats van vrijdag 24 t/m donderdag 30 november 2023 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. De reguliere openingstijden van de Winterfair waren van 10.00 t/m 18.00 uur. Om 09.30 gaan de deuren open. Wanneer de volgende editie plaatsvindt, wordt gecommuniceerd via hun website.

Hostess & Jaarbeurs Utrecht

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht
info@jaarbeurs.nl
+31(0) 30 295 5911

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.