Gastvrouwen

Op zoek naar gastvrouwen die uw evenement onvergetelijk maken?

Dan bent u bij onze gastvrouwen aan het juiste adres. Ze zetten altijd hun beste beentje voor, zodat uw gasten en klanten zich gewaardeerd voelen.

Men zegt wel eens: ‘Iemands mening wordt bepaald door zijn gevoel en niet door zijn verstand.’

Hostesses

Onze hostesses spelen een belangrijke rol in het creëren van dat gevoel. Ze bieden een warm welkom, charmante gastbegeleiding en een soepel verloop van uw evenement, feest of beurs.

Uw gasten gaan met een goed gevoel en een positieve indruk naar huis.

Waarom zet je een gastvrouw in?

De eerste indruk is cruciaal. En dankzij onze hosts en hostesses zullen uw gasten zeker onder de indruk zijn. De gastvrouwen zijn elegant en ambitieus. Hiermee zijn ze een onmisbare ondersteuning voor u tijdens uw event.

De styling en uitstraling zijn perfect afgestemd op uw merk en thema. Behalve representatief, zijn ze ook welbespraakt, professioneel en ervaren. Zo kunnen ze snel en efficiënt handelen in iedere (onverwachte) situatie en ervaart uw klant of gast de waardering die hij/zij verdient.  

De voordelen van een professionele gastvrouw of -heer

1. Ervaren & betrouwbaar

Naast een uitgebreide training en opleiding, hebben de gastvrouwen en -heren veel ervaring op evenementen, beurzen en feesten. Ze zullen zich moeiteloos aanpassen aan uw wensen.

2. Flexibel & proactief

Onze gastvrouwen draaien hun hand niet om voor een last minute opdracht of plotselinge wijzigingen. Ze zijn gewend om mee te denken met klanten en iedere situatie discreet af te handelen.

3. Representatief & attent

Natuurlijk zijn onze gastvrouwen een fijne verschijning. Maar onze gastdames staan hun mannetje in het converseren met gasten, improviseren in situaties en hebben een goed gevoel voor mensen en hun wensen. Dit geldt uiteraard ook voor de gastheren!

4. Optimale gastenervaring

Van begin tot eind een fijne ervaring. Dat is wat onze hostesses uw gasten bieden. Zo blijft het gevoel van waardering nog lang hangen bij uw klanten en gasten.

5. Commercieel & discreet

We snappen u! Ieder evenement heeft een doel. Bijvoorbeeld het creëren van klantenbinding, het demonstreren van nieuwe producten, het verkopen van diensten of het verzamelen van gegevens. Onze hosts en hostesses zorgen ervoor dat uw doelen worden behaald. Op een charmante manier.

6. Prettig & positief ingesteld

Dankzij onze gastvrouwen is uw feest of evenement nóg leuker. Met een positieve instelling en werkhouding, gaan onze dames en heren graag voor u aan de slag. Samen maken we er een groot succes van.

Wat doet een gastvrouw?

Een gastvrouw is niet alleen maar een warm welkom bij de entree. Onze dames en heren kunnen u ondersteunen in diverse situaties en leveren diverse diensten.

1. Feest en ontvangst

2. Registratie

3. Hostesses

4. Demonstraties en promoties

5. Catering/ Horeca

6. Online hospitality

7. Visagie / Make-up artist

Er is nog veel meer mogelijk. Wilt u verder lezen over de andere diensten van onze gastvrouwen en -heren? Klik dan hier.

Waarom zou ik gastvrouwen inzetten?

Het biedt veel voordelen om een gast vrouw in te zetten. U wordt ontzorgd en uw klanten worden met alle egards ontvangen en begeleid.

Nog even op een rijtje hoe u kunt profiteren van de inzet van gastvrouwen:

Freelancer Hostess nodig Blog HHS

1. Professionele Eerste Indruk

Maar ook de tweede, derde en verdere indrukken zijn positief en prettig. Uw gasten voelen uw waardering.

2. Efficiënte Gastenregistratie

De inzet van een gastvrouwen zorgt voor een goede doorstroming en korte wachttijden bij binnenkomst. De hostesses zorgen voor professionele klant/gastregistratie en soepele incheckprocedures. Want niemand staat graag in de rij. 

3. Informatieverstrekking en begeleiding

Onze dames en heren staan klaar om alle belangrijke informatie aan uw gasten te verstrekken. Ook begeleiden ze gasten graag naar de juiste plek of locatie. Zo is iedereen waar hij/zij moet zijn.

4. Gastvrije Sfeer

De positieve uitstraling en benaderbare houding van de gast vrouwen creëren een prettige sfeer. Zo wordt direct de (juiste) toon gezet.

5. Probleemoplossend Vermogen

Onze hostesses zijn getraind om snel en discreet in te spelen op onverwachte situaties en deze efficiënt op te lossen. Zo verloopt uw evenement vlekkeloos en kunt u zelf zorgeloos genieten.

Wat kost het om een gastvrouw in te huren?

Een gastvrouw inhuren is maatwerk. Zowel het uiterlijk als de competenties van de gastvrouwen en -heren worden specifiek voor u geselecteerd. Ook de aard van de werkzaamheden is een belangrijke factor in de selectie van de hostesses.

Contact

Wilt u weten wat er mogelijk is en wat dat kost, neem dan vrijblijvend contact met ons op.