Feesten-Ontvangst-Holland-Hostess-Service

Feesten & ontvangst

Uw gasten hebben zich uitgesloofd, ze zien er prachtig uit en hebben aandacht besteed aan het thema. De sfeer zit er goed in en u merkt dat iedereen zin heeft in een heerlijke middag of avond. Bij de ontvangst en registratie loopt het soepel, opvallend leuk zelfs vanwege de persoonlijke aandacht en de vriendelijke toon. Mensen lachen en praten kort met de hosts en hostesses bij de balie. U, als opdrachtgever, ziet het meer dan tevreden aan. Het wordt een geweldig feest!

Het totaalplaatje moet kloppen

U wilt met een feest uw bezoekers in de watten leggen, een bepaalde indruk maken, een visie weergeven en een sfeer overbrengen. Een professionele en warm ontvangst en begeleiding van uw gasten is dan een must. De tone of voice, de link tussen thema aankleding en styling en de routing bespreken we graag uitgebreid vooraf.

Holland Hostess Service Hostesse

Wij nemen u werk uit handen

De hosts en hostesses van Holland Hostess Service nemen werk en druk uit handen. Wij zorgen door de gesprekken vooraf voor een uitgebreide briefing en waar nodig een teamleider om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. Met een uitgebalanceerd team van ervaren hostesses bent u gegarandeerd van naadloze invulling.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.