Visagie

Een paar gouden smokey eyes, klassieke lippenstift of zelfs een thematische afbeelding in het gezicht van hostesses of promotors. De juiste make-up kan zoveel verschil maken. Bezoekers nemen net even meer de tijd om te kijken of draaien zich om zodat zij goed kunnen zien hoeveel werk er is besteed aan de details. 

Gediplomeerde visagistes

De styling tijdens evenementen, grote promotie acties en thematische feesten en partijen krijgt vaak voldoende aandacht. De visagie soms te weinig. Juist in al die prachtige kleine details herkent men de aandacht en kwaliteit die bevestigd dat de doelgroep belangrijk gevonden wordt. Holland Hostess Service werkt met een poule van gediplomeerde visagistes en make up artists. Zij zorgen voor al die mooie en stijlvolle details.

HHS Holland Hostess Service Foto 5

Commercieel gedreven visagistes

Onze visagistes worden niet alleen ingezet voor de ondersteuning van onze eigen teams van hostesses, maar wanneer u voor winkelpromoties, beurzen of evenementen professionele en commerciële visagistes nodig heeft, maken wij de juiste selectie.

Deze dames dragen zorg voor winkel- of stand traffic en direct of indirect voor meer omzet. Als specialisten zijn zij de ideale merkambassadeurs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.