Online hospitality

Onze levens vinden steeds meer plaats op het internet en daarmee onze (bedrijfs)activiteiten ook. Bovendien zien wij tevens meer organisaties gebruik maken van online hospitality. Van het beleiden van e-meetings tot ondersteunen bij webinars via Zoom of Skype. Hoe je het ook went of keert, deze digitale verschuiving wordt in de toekomst steeds belangrijker en de kwaliteit van online hospitality ook.

Online hospitality is binnenkort onmisbaar voor uw netwerk. Een vriendelijk gezicht die de bezoekers online verwelkomd om vervolgens een korte inleiding te geven van het volledige dagprogramma, is één van de toekomstbeelden die Holland Hostess Service graag voor u wilt realiseren.

Uw visitekaartje in de digitale wereld

Holland Hostess Service kan ook úw bedrijf in online hospitality ondersteunen door één van onze bruisende hosts en hostesses aan te leveren. Wij streven immers om dezelfde kwaliteit en verbondenheid te waarborgen, die u normaliter ook gewend bent tijdens ‘fysieke’ evenementen. Werkzaamheden zoals klantenservice en online begeleiding zijn enkele diensten die Holland Hostess Service voor u kan verzorgen.

Holland Hostess Service Hostesse Receptie.jpg

Gespecialiseerd personeel op maat

Wanneer u opzoek bent naar een meertalige host of hostess, die u online perfect kan ondersteunen tijdens bijvoorbeeld online evenementen, helpen wij u graag met de volledige activatie hiervan. Onze hospitality medewerkers worden namelijk uitgebreid getraind en gebriefd op het genereren van positieve aandacht tijdens de geplande online activiteiten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.