Holland Hostess Service Promotie.jpg

Geurpromotie

Een dagje winkelen, shoppen , duizenden indrukken, een opperbeste stemming en de portemonnee in de aanslag om aankopen te doen. Een beter moment om uw doelgroep over te halen tot aankoop van uw product is er niet. Maar hoe valt uw merk op in de massa aan communicatie boodschappen? Wij geloven in een sterke persoonlijke benadering. 

De geur van succes

Cosmetica hostesses zijn specifiek getraind op de promotie en verkoop van cosmeticaproducten. Dit wordt in basis verzorgd door de trainsters van Holland Hostess Service zelf en doorgaans aangevuld met de specialistische opleiding van het desbetreffende cosmetica merk.

Selectie van ervaren verkopers

De hostesses worden geselecteerd op uiterlijk en kennisniveau, maar ook op een pro actieve houding, sales ervaring en overtuigingskracht.

De consument wordt actief aangesproken en professioneel begeleid in het complete aankoop proces. Zij zorgen naast de verkoop voor een representatieve uitstraling van de totale stand of verkoopbalie en waar nodig de complete financiële afhandeling. Wij nemen u graag werk uit handen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.