Hostesses

De passie en emotie die je zelf wilt ervaren wanneer je een congres of beurs bezoekt. Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Mensen-mensen met een echte lach, persoonlijke aandacht en kennis van zaken. Hosts en hostesses die ervoor zorgen dat je je meteen ’thuis’ voelt.

Aandacht is alles

Die aandacht voor uw gasten en doelstellingen, dat is waar de focus van Holland Hostess Service ligt. Dat is ook waar onze filosofie in de hostess trainingen op gebaseerd is. De hostessopleidingen worden bij ons op kantoor gefaciliteerd en in samenwerking met een hospitality coach uitgevoerd. Ons landelijke bestand met hosts en hostesses wordt periodiek getraind in de verschillende aspecten van de dienstverlening. Of het nu gaat om hostesses, demonstratices of promotiedames en –heren.  Holland Hostess Service levert hosts of hostesses over heel Nederland! 

Holland Hostess Service Hostesse

Projectmanagement

Onze projectmanagers selecteren aan de hand van uw specifieke wensen per project een uitgebalanceerd team van hosts of hostesses waarin alle vereiste kennis en kunde geborgd is.

Doordat we onze professionele hostesses regelmatig op kantoor zien, weten we wie welke vaardigheden heeft en hoe we u een uitstekend werkend team kunnen aanbieden. Al onze hostesses zijn service gericht, vriendelijk en gedreven. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

CONTACTFORMULIER

U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

“*” geeft vereiste velden aan.