VT Wonen & Design Beurs Amsterdam 2023

Datum: 03-10-2023

30 JAAR VT WONEN&DESIGN BEURS

De grootste en meest complete woonbeurs van Nederland: de vt wonen&design beurs opent van 3 t/m 8 oktober 2023 voor de dertigste keer haar deuren. EXPO Greater Amsterdam biedt de vt wonen&design beurs 2023 met maar liefst 25.000 m2 de nodige wonen en design inspiratie van meer dan 200 woonmerken en -experts.
Al 31 jaar voorziet vt wonen&design beurs tijdens oktober Woonmaand woonliefhebbers van tips voor de mooiste inrichtingen. Samen met alle deelnemende woonexpert merken die hun nieuwste collecties, woonnieuws, handige tips, innovaties en nieuwste woontrends tonen. Traditiegetrouw presenteren de woonmagazines vtwonen, Eigen Huis&Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home hun woonstijlen in eigen trendhuizen.

BEURS PROGRAMMERING: VAN PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES TOT BIJZONDERE LEZINGEN

Naast veel wonen en design inspiratie en -noviteiten biedt de beurs dagelijks ook 1op1 styling advies van professionele stylisten en architecten, zijn er thema tours, waaronder de Duurzaam Wonen Route voor de duurzame keuzes voor woonwensen en zijn er interessante Talks bij te wonen in het Woontheater.

DUURZAAM WONEN OP DE VT WONEN&DESIGN BEURS

Om meer aandacht te vragen voor alle klimaatvriendelijke woonoplossingen die er zijn, hebben de The Substitute en vt wonen&design beurs de handen ineen geslagen. Naast de door The Substitute in het leven geroepen duurzame woonroute op de beurs, zijn er lezingen en styling advies over het duurzaam inrichtingen van huizen. Lees beneden meer over duurzaam wonen op de vt wonen&design beurs.

VT WONEN&DESIGN BEURS JUBILEUM FEEST!

De 30ste editie van de vtwonen en design beurs zorgt ervoor dat het dit jaar elke dag extra feest is. Met onder andere de stoelendans waar bezoekers maar liefst drie keer per dag kans maken op een Vitra-stoel én een Woonloterij waar bezoekers mooie woonproducten kunnen winnen.

vt wonen&design beurs openingstijden:
vt wonen&design beurs – EXPO Greater Amsterdam, Vijfhuizen in oktober 2023
Dinsdag oktober en woensdag oktober: 10.00-17.00 uur
Donderdag oktober en vrijdag oktober: 10.00-21.00 uur
Zaterdag oktober en zondag oktober: 10.00-17.00 uur

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.