Vakbeurs Aqua Nederland 2024

Over Aqua Nederland

De toekomst van watermanagement

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer één geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan. Aqua Nederland is dé nationale vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Hier worden vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Aqua Nederland is uitgegroeid tot hét toonaangevende moment voor de nationale (afval)watersector. Als waterschap, drinkwaterbedrijf, industrieel bedrijf of gemeente mag u hier zeker niet ontbreken. Maar liefst 300 exposanten tonen u hun nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement, watertechnologie en rioolbeheer.

Nationale waterbeurs

De enige nationaal georiënteerde waterbeurs, waar u drie dagen lang kunt netwerken met professionals uit de (afval)waterbranche.

Sterke partners in kennis en innovaties

Door een nauwe samenwerking met sterke partners uit de markt, zoals ENVAQUA, Water Alliance en NWP, biedt de beurs u een breed scala aan kennis en innovaties. Bekijk hier het programma.

Gastvrij Gorinchem

Door de unieke Full Service Formule geniet u gedurende uw gehele bezoek van gratis uitgebreide catering op de beursvloer.​

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.