Mets Trade 2024

Datum: 19-11-2024

Mets Trade is een internationaal evenement voor professionals in de maritieme industrie. Het evenement richt zich op innovatie, nieuwe producten en ontwikkelingen in de maritieme sector en brengt bedrijven en belanghebbenden uit de hele wereld samen. Het doel van Mets Trade is om kennis te delen, te netwerken en om de ontwikkeling van de maritieme industrie te stimuleren. Het evenement biedt een platform voor presentaties, paneldiscussies, workshops en exposities van toonaangevende bedrijven in de maritieme sector.

Wat is Mets Trade?

Mets Trade is een belangrijk evenement voor professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling en toepassing van producten in de maritieme sector en die op zoek zijn naar innovatieve oplossingen en inspiratie. Door het brede scala aan exposanten en het internationale karakter van het evenement is Mets Trade een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen in de maritieme sector te ontdekken en te netwerken met collega’s en experts uit de hele wereld.

Dit evenement is op 19 tot en met 21 november 2024.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.