Masters Expo Amsterdam 2024

Datum: 12-12-2024

MASTERS EXPO 2024 MAAKT ZICH OP VOOR EEN MAGISCHE VIJFDAAGSE

MASTERS EXPO is de enige premium zakenbeurs van Europa, waar de ruim 40.000 bezoekers het meest bijzondere aanbod op het gebied van modern luxury en future proof business ervaren. Van 7 t/m 11 december nemen ruim 350 nationale en internationale partijen – koplopers die trendsettend en verbindend zijn – deel aan MASTERS EXPO in de RAI in Amsterdam.

MASTERS EXPO is op een oppervlakte van ruim 40.000 m2, vijf dagen lang de Capital of Great Business, waar bijzondere (familie)bedrijven uit bijna twintig verschillende branches samenkomen – van mobiliteit tot vastgoed en van design tot tech. Tijdens dit grootse netwerkevent worden unieke concepten gepresenteerd, zoals pop-up Restaurant M*, waar een recordaantal sterrenchefs en dus Michelinsterren in de keuken staan. Het is het meest spraakmakende gastronomische concept van Nederland en de enige plek waar alle grote topchefs samen de vreugde voor hun vak vieren. Schouder aan schouder, middag aan middag, avond aan avond.

In het MASTERS TALKS Café komen topondernemers, bestuurders en young professionals samen in een intieme setting waar dagelijks interviews, lezingen, awardshows en lanceringen plaatsvinden. Journalistieke moderators zorgen voor verdieping. Hoe kunnen wij bouwen aan een betere wereld? En wat gaan wij doen om dat te realiseren? Daar wil MASTERS EXPO graag een rol in vervullen.

THE MAGICAL EDITION
Op dit enorme netwerkevenement hebben deelnemers en bezoekers de mogelijkheid iets achter te laten, het verschil te maken, kennis te delen, te inspireren, nieuwe ideeën op te doen. Elk mens is uniek en elke ontmoeting een magisch moment. Op MASTERS EXPO gebeurt het: “Let’s create magic” |

VAN KUNST TOT TECH. VAN MEDIA TOT CHARITY
Gericht op de ontwikkeling van technologie laat MASTERS EXPO veel duurzame innovatie zien op het gebied van mobiliteit, vastgoed, reizen en tech. Naast bekende designers, kunstenaars en grote projectontwikkelingen zijn ook de Nederlandse botenbouwers ruim vertegenwoordigd.

Het spraakmakende aanbod aan gastronomie, live entertainment, podcastopnames, kunst en design zorgt voor het meest unieke beursconcept van Europa. Musici, dansers, zangers, proeverijen, charity intieme podia en live kunst: overal valt wat te beleven. En voor iedereen. Genieten van een heerlijke lunch of diner kan op een recordaantal verrassende culinaire hotspots.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.