Jumping Amsterdam 2024

Datum: 25-01-2024

Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. De mondiale top uit de dressuur- en springsport reist eind januari weer af naar onze hoofdstad. En deze wereldtoppers komen maar wat graag naar de RAI Amsterdam want het publiek is er geweldig!

En wat dacht u van de meer dan 75 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping aan het juiste adres en tot in de kleine uurtjes zorgen Café Bolle Jan en andere Amsterdamse artiesten voor een echt Mokums feestje!

Springruiters naar Amsterdam

De Longines FEI Jumping World Cup™  is weer terug in Amsterdam en garandeert deelname van de absolute top! In januari zijn de beste springpaarden ter wereld in onze hoofdstad te vinden. Donderdag 26 januari is gereserveerd voor de top van de basisruiters van Nederland. Voor de klasse L t/m ZZ springen powered by PrimeVal worden in de wijde omtrek van Amsterdam selectiewedstrijden gehouden, klik hier  voor meer informatie en de aangesloten wedstrijden. Na afloop van het programma op vrijdag en zaterdag blijft het nog lang gezellig op het Leidseplein met op vrijdag- en zaterdagavond Café Bolle Jan en bekende Amsterdamse artiesten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.