InterTraffic

Datum: 16-04-2024

Intertraffic Amsterdam heeft de afgelopen 46 jaar bewezen het belangrijkste platform te zijn voor alle verkeerstechnologieprofessionals wereldwijd. Ruim 900 exposanten uit meer dan 100 landen – met vrijwel de gehele top 50 mondiale concerns – bieden een uitgebreid overzicht van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit wordt ondersteund door conferenties, seminars en andere activiteiten. Intertraffic profiteert van een segmentatieconcept op de beursvloer, onderverdeeld in vijf hoofdthema’s.

Intertraffic

Sinds de lancering in 1972 is Intertraffic Amsterdam het platform bij uitstek geworden waar professionals van over de hele wereld elkaar ontmoeten. Van 16 t/m 19 april 2024 zijn marktleiders en experts aanwezig op dit must attend event om zaken te doen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, verkeersmanagement, veiligheid, parkeren en slimme mobiliteit. Toonaangevende bedrijven en belanghebbenden ter wereld demonstreren hun nieuwste oplossingen tijdens de vierdaagse beurs waarbij persoonlijke ontmoetingen centraal staan.

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam
Nederland

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u bij InterTraffic graag van dienst!

Als high-end hospitality specialist staat Holland Hostess Service synoniem voor charme en stijl. Wij leveren proactieve hosts en hostesses die op elke locatie en in elke situatie met een oprechte glimlach jouw gasten verwelkomen en jouw doelstellingen begrijpen.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Holland Hostess Service is te bereiken via onze contactpagina

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.