Gamescom Keulen 2024

Datum: 21-08-2024

Gamescom is de grootste gamesbeurs ter wereld, ieder jaar is deze beurs tot op het laatste kaartje uitverkocht, meer dan 350.000 bezoekers weten de beurs in Keulen te vinden.

In 2024 wordt de Gamescom gehouden van 21 tot 25 augustus als een hybride event. Dat betekent dat je zowel online als in de een deel van de beurshallen van de Kölner Messe terecht komt.

Wat is Gamescom?

De Gamescom is niet zomaar een beurs. Op deze beurs laten de leveranciers van games, hardware en alles wat zich rondom de games-scène afspeelt zich van de beste kant zien. In 2019 gebruikte de Gamescom praktisch de gehele oppervlakte van de beurshallen, verdeeld over 193.000 m² staan de mooiste stands. In 2019 werd de beurs door 1037 standhouders gevuld.

Gamescom werd in 2009 voor het eerst gehouden in Keulen, daarvoor werd de toenmalige Games Convention in Leipzig gehouden.

Liefhebbers van Cosplay (verkleden als een personage uit een Game overgewaaid uit Japan) kunnen op de Gamescom 2019 naar het speciale Cosplay Village. Speciaal voor deze doelgroep is er ook een wedstrijd uitgeschreven.

Kaarten voor de Gamescom
De kaarten voor de beurs koop je het beste online en het liefst maanden van de voren want de beurs is ongekend populair. Op de website van Gamescom kun je ruim vooraf via een online portaal kaarten kopen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.