Cruiseschepen & KLM: Hostessen van Holland Hostess Service

Cruise Schepen en KLM Blog Holland Hostess Service

Bij ons hostess bureau gaan gastvrijheid en professionaliteit hand in hand. Zonder het één, niet het ander. Dit wordt ook duidelijk zichtbaar door onze betrokkenheid bij en de ondersteuning van de cruise-industrie en luchtvaartsector. Zowel cruise organisatie Crystal Cruises en vliegtuigmaatschappij KLM vertrouwen op onze hostessen van ons om gasten te verwelkomen en te assisteren. Ontdekt in deze blog hoe wij een essentiële rol vervullen in deze twee belangrijke sectoren.

Warm welkom op cruiseschepen

Cruiseschepen bieden passagiers een onvergetelijke (vakantie)ervaring op zee. Voor de gasten is het een tijd van ontspanning en dat begint al bij het inchecken van hun verblijf.

Onze hostessen spelen daarom een cruciale rol bij het begroeten van passagiers, het inchecken en verstrekken van informatie over de reis. De hostesses dragen bij aan een soepele start van de bezoekers zijn of haar vakantie en afsluiting van deze reis. En dat maakt ons werk ook zo enorm leuk!

Ondersteuning bij KLM

Als nationale luchtvaartmaatschappij heeft KLM een goede reputatie als het gaat om service en klanttevredenheid. Wij zijn dan ook trots om mede te delen dat onze hostesses een rol vervullen in het handhaven van deze reputatie.

Holland Hostess Service is gevraagd om voor het boarden van de passagiers deze te verwelkomen, hulp te bieden bij inchecken en bagageafhandeling. Daarnaast is ons KLM-team ook getraind om informatie te verstrekken over vluchten en bestemmingen. De hostesses dragen bij aan een positieve reiservaring voor KLM-passagiers, iedere dag weer met veel plezier!

Holland Hostess Service KLM

Gastvrijheid en professionaliteit

Hostessen van ons zijn gedreven om dagelijks hun gastvrijheid met professionaliteit in de praktijk te brengen. Ze zijn getraind om op een vriendelijke en beleefde manier te communiceren, gasten te helpen om vervolgens een positieve indruk achter te laten

Ontdek meer over Holland Hostess Service

Ben je benieuwd hoe Holland Hostess Service kan bijdragen aan de gastvrije ervaring van jouw gasten op eventueel cruiseschepen, Schiphol of tijdens andere evenementen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en ervaring. Ontdek hoe onze professionele hostesses kunnen bijdragen aan het succes en de tevredenheid van jouw gasten.

Gerelateerde berichten