Stadshart Amstelveen

De hostesses van Holland Hosstess service maken iedere dag onderdeel uit van de ‘customer

journey’ in Stadshart Amstelveen.  7 Dagen per week wordt de receptie in het winkelcentrum bemand door Holland Hostess service. De hostesses zijn hét aanspreekpunt voor de bezoekers.

Stadshart Amstelveen heeft in 2012 als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum 4 sterren toegekend gekregen. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. De classificatie is toegekend door SGS, een extern audit-bureau. In totaal werd het winkelcentrum op maar liefst 571 criteria getoetst.

Het idee komt voort uit de ambitie om nog een stap verder te zetten in consumentvriendelijk winkelen. De wensen van de consument veranderen. Service en beleving worden steeds belangrijker en daar moeten wij als winkelcentrum op inspelen. Wij vergelijken ons winkelcentrum met de ultieme serviceomgeving: een hotel. Centraal in onze manier van kijken stond –wat wij noemen-de ‘customer journey’. Dat is een schematische weergave van alle momenten die de consument van oriëntatie op het bezoek tot en met het weer naar huis gaan doorloopt. Het zijn de dingen die de consument doet voor, tijdens en na het bezoek aan Stadshart Amstelveen. Denk daarbij aan toiletbezoek, het zoeken van een winkel, het even rusten enzovoort. Maar het zijn ook de onderdelen die de consument gebruikt of ervaart, zoals de personal shopper, de cadeaukaart of de netheid van het winkelcentrum. Voor ons team is die ‘customer journey’ zowel als geheel, als op de details erg belangrijk en bepalend voor wat wij doen en niet doen, wat we kunnen verbeteren en hoe we het voor de consument gemakkelijker en leuker kunnen maken om bij ons te winkelen.

In 2013 is Stadshart Amstelveen door de winkelcentrum Kwaliteitsmonitor uitgeroepen tot beste winkelcentrum van Nederland en dat hebben we met elkaar gedaan!

Locatie: Amstelveen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.