Holland Hostess Service @ Vodafone

Vodafone is een wereldmerk op het gebied van mobiele telefonie en één van de grootste mobiele operators van ons land.

Per 1 september 2008 is het 2e hoofdkantoor van Vodafone voor een tijdelijke periode van twee jaar naar Amsterdam verhuisd. Voor de operationele dienstverlening ten behoeve van hostess/ receptietaken worden er hostesses ingezet van Holland Hostess Service.

De hostesses zijn enthousiaste dames in trendy kleding die onder andere de bezoekers ontvangen en rondleidingen verzorgen voor de nieuwe medewerkers. Per dag zijn er twee hostesses van Holland Hostess Service aan het werk.

Indien u op zoek bent naar een hostess adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens een beurs of congres extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en professionele hostesses welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u graag van van dienst!

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl

Bezoek hier onze contactpagina

Locatie: Amsterdam

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.