Second Home Beurs

Holland Hostess Service levert pro-actieve en professionele hostesses. Ook op de Second Home Beurs in de Jaarbeurs Utrecht staat Holland Hostess Service graag voor u klaar.

Wat is Second Home Beurs?

Second Home is dé beurs voor uw tweede huis. Met een bezoek aan de Second Home Beurs zet u de eerste stap om uw droom realiseren voor een tweede huis. De Second Home beurs vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht van 22 maart t/m 24 maart 2024 in de Jaarbeurs Utrecht en van 4 oktober t/m 6 oktober 2024 in de Brabanthallen Den Bosch.

Holland Hostess Service

De hostesses van Holland Hostess Service staan graag voor u klaar op de stand om uw bezoekers te ontvangen, het aanbieden van hapje/ drankje, of het geven van informatie.

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of per mail via info@hostessservice.nl.

Hostess @ Jaarbeurs Utrecht

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht
info@jaarbeurs.nl
+31(0) 30 295 5911

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.