MECC Maastricht

De hostesses van Holland Hostess Service staan regelmatig op de vele verschillende beurzen, congressen en evenementen in Maastricht en kennen MECC Maastricht maar al te goed. Onze hostesses hebben alles in huis om u en uw gasten perfect van dienst te zijn in Maastricht.

Wat is MECC Maastricht?

MECC Maastricht is een evenementenlocatie dat organisatoren, deelnemers en bezoekers van beurzen, congressen en evenementen het maximale succes biedt door hun flexibele opstelling, optimale service en hun ondernemende instelling.

Als modern beurs- en congrescentrum draagt MECC daarmee nadrukkelijk bij aan de (economische) aantrekkelijkheid van Maastricht. MECC Maastricht is gastvrij en servicegericht, gespecialiseerd in het organiseren van (inter)nationale congressen, beurzen en evenementen.

Bekende evenementen van MECC Maastricht

Een aantal bekende beurzen & congressen in MECC Maastricht zijn:

– European Vascular Course
– TEFAF MAASTRICHT
– UTECH Europe
– Jumping Indoor Maastricht (JIM) 2015
– The Stainless Steel World Conference & Exhibition 2015

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u in MECC Maastricht graag van dienst!

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen tijdens een beurs of congres in MECC Maastricht. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en en professionele hostesses welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.