Masters of LXRY

Masters of LXRY ontvangt ieder jaar exposanten uit binnen- en buitenland. De hostesses van hostessbureau Holland Hostess Service staan elk jaar te schitteren voor een aantal van deze exposanten in de Amsterdam RAI.

Wat is Masters of LXRY?

De Masters of LXRY, voorheen bekend als de Miljonair Fair, is sinds 2001 gegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende Luxury Event. Jaarlijks wordt de Rai Amsterdam  omgetoverd tot een museum van luxe en weelde. Topsporters, acteurs, politici, mode ontwerpers en kunstenaars zijn te vinden op de beurs.

Eigen stand op Masters of LXRY?

Indien u deelneemt aan de Masters of Luxury en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met hostessbureau Holland Hostess Service.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de registratie van uw gasten, hebben wij ook hiermee ruime ervaring en professionele hostesses  welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

Holland Hostess Service: uw partner in hospitality

De hostesses van hostessbureau Holland Hostess Service zijn u tijdens de masters of Luxury graag van dienst. Wenst u meer informatie? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Hostess & Amsterdam RAI

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam
info@rai.nl
+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0) 20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.