Intermodal Europa

Hostess ondersteuning nodig tijdens de Intermodal Europe? De hostesses van Holland Hostess Service hebben veel ervaring op beurzen en congressen. Energieke, spontane en pro-actieve hostesses, dat is wat Holland Hostess Service u te bieden heeft.

Indien u deelneemt aan Intermodal Europe en op zoek bent naar een hostess adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en professionele hostesses  welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u tijdens de Intermodal Europe graag van dienst!

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Hostess @ Ahoy

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

AHOY Roterdam
Ahoyweg 10
NL 3084 BA
Rotterdam
info@ahoy.nl
+31(0) 10 2933300

Holland Hostess Service
Kabelweg 32
1014BB
Amsterdam
info@hollandhostessservice.nl
+31(0)20 5813077

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.