DeLaMar Theater

De hostesses van hostessbureau Holland Hostess Service zijn regelmatig aan het werk op verschillende beurzen en congressen binnen Nederland. Het DeLaMar Theater is een van de locaties waar naast de theatervoorstellingen ook beurzen en congressen plaats vinden.

Hostessbureau Holland Hostess Service heeft alle ingrediënten in huis om er voor iedere bezoeker een geweldig bezoek van te maken.

Het DeLaMar Theater in hartje Amsterdam heeft een theatergeschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Grote namen als Wim Kan, Wim Sonneveld en Freek de Jonge traden op in het vroegere Nieuwe de la Mar Theater aan het Leidseplein. De programmering van het huidige DeLaMar Theater met twee zalen en ruim 1500 stoelen, sluit aan op deze traditie.

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u in het DeLaMar Theater graag van dienst!

Wij kunnen uw wensen in kaart brengen en u adviseren hoe uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen tijdens een evenement in het DeLaMarTheater.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Hostessburrau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl of bezoek hier onze contactpagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.