Brabanthallen Den Bosch

Hostessbureau Holland Hostess Service werkt regelmatig voor verschillende opdrachtgevers met haar hostesses in de Brabanthallen Den Bosch. De Hostesses geven het ultieme gevoel van gastvrijheid en professionaliteit.

De Brabanthallen is een uitstekende locatie met veel ruimte voor alle soorten beurzen, congressen en evenementen.  Naast het nieuwe gedeelte van de Brabanthallen wordt er van het oude deel ook nog veel gebruik gemaakt.  In 1931 opende ‘s-Hertogenbosch het eerste, geheel overdekte en afgesloten veemarktcomplex van Nederland. Het gebouw is zó bijzonder dat het op de lijst rijksmonumenten staat. Jaren achtereen wisselden hier koeien en kalveren van eigenaar, nu gebeurt dat met kennis en kunde. De runderhal van toen is nu een geavanceerde congres- en evenementenlocatie, dat modern comfort mixt met een authentiek karakter. 1931, de gastvrije en authentieke congres- en evenementenlocatie van Zuid-Nederland, ligt aan Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, op een steenworp afstand van de historische binnenstad.

Een aantal bekende beurzen in de Brabanthallen zijn:

– Love & Marriage
– Vakbeurs Facilitair

Onze hostesses zijn u in de Brabanthallen Den Bosch graag van dienst!

Holland Hostess Service brengt uw wensen in kaart en adviseert u hoe u uw gasten het best kunt ontvangen en of verwelkomen tijdens een beurs of congres in de Brabanthallen. Heeft u tijdens de beurs extra handen nodig bij de catering ook hiermee hebben wij ruime ervaring en en professionele hostesses welke uw gasten optimaal zullen verzorgen.

Wenst u meer informatie over onze dienstverlening? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl of bezoek hier onze contactpagina.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan via onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.