CASES

 

Hostesses KLM

 

Hostess Stadshart Amstelveen

 

Hostess Citro├źn

 

Hostesses VNU Exhibitions

 

Hostess IBC

 

Hostesses Unibail Rodamco

 

Hostesses VNU Exhibitions

 

Hostesses Rituals

 

Hostesses Vodafone

 

Testimonials

 

KLM

"Holland Hostess Service verleent ons een betrouwbare service met vriendelijke, flexibele en bekwame hostesses”.

 

 

VNU Exhibitions

“Voor Jewels & Watches, hét juwelierscentrum van de Benelux en onderdeel van Trade Mart Utrecht werken wij graag samen met Holland Hostess Service. Een professionele partij die graag met je meedenkt en met creatieve ideeën komt om de hostesses de perfect looks te geven passend bij onze events”.

 

 

Rituals

“De samenwerking met Holland Hostess Service is uitermate prettig. Altijd direct inzet van personeel. Wat vooral heel kenmerkend aan Holland Hostess Service is dat ze altijd met de klant meedenken en zeer professioneel te werk gaan, gelijkertijd met een informele touch!”.

 

 

IBC Organisation

“All of the IBC staff and especially our CEO were very impressed with the professionalism of your staff. Please pass on a big thank you to all the staff that worked with IBC2011.IBC would be very honoured to work with Holland Hostess Service again and would recommend them highly”.

 

 

Kawasaki

"Wij zien de samenwerking met Holland Hostess Service als een service op maat waarbij er goed gekeken wordt naar de wensen van de klant. Door de ervaring van enkele jaren weet men wat er van een hostess op de Kawasaki-stand verwacht wordt”.

 

 

Poggenpohl

“Wij van Poggenpohl Nederland hebben de samenwerking met Holland Hostess Sercvice tijdens Woonbeurs als zeer prettig ervaren. Onze hostess was zeer professioneel, representatief en enthousiast. Een waardevolle toevoeging. Wij willen onze samenwerking met HHS in de toekomst zeker uitdiepen.