Hostessen | Holland Hostess Service

Hostessen

 

Holland Hostess Service is gespecialiseerd in hoogwaardige persoonlijke ondersteuning bij beurzen, evenementen en congressen. De hostessen die voor deze activiteiten worden ingezet, zijn hiertoe speciaal geselecteerd en opgeleid.

 

Naast algemene hospitality trainingen ontvangen onze hostessen voor iedere opdracht een uitvoerige instructie over de specifieke werkzaamheden en de wensen van de opdrachtgever.

Of het nu gaat om de persoonlijke begeleiding van internationale hoogwaardigheidsbekleders, het verzorgen van een volledig getrainde bemanning van beursstands of de registratie van beursbezoekers, de hostessn van  Holland Hostess Service hebben er uitgebreide ervaring mee.

 

De hostessen van Holland Hostess Service werken onder andere voor:

- Amsterdam RAI

- Jaarbeurs Utrecht

- Ahoy Rotterdam

 

Meer weten over de hostessen van Holland Hostess Service?

Meer weten over de hostessen van hostessbureau Holland Hostess Service? Onze gastvrouwen zijn u graag van dienst. Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Bezoek hier onze contactpagina.

 

Horeca & Catering

Onze gastvrije hostesses kunnen onder andere voor u de champagne-, cocktailbar beheren en de hapjes/drankjes verzorgen.
De hostesses zijn flexibel inzetbaar op zowel uitvoerend als leidinggevend niveau

 

Horeca en Catering

Beursregistratie

Indien gewenst kunnen onze professionele hostessen tevens zorgen voor het genereren van zoveel mogelijk traffic naar uw beursstand. De hostesses staan opgesteld in het gangpad naast uw stand .

    

 

Beursregistratie

Feesten & Ontvangst

U wilt met uw bedrijf een bepaalde indruk maken:  een visie weergeven, een sfeer overbrengen, aan een imago werken. Daarvoor gaat u met Holland Hostess Service in zee

Feesten en Ontvangst

Standbemanning

Naast standbemanning zijn de hostesses van Holland Hostess Service ook uitermate geschikt voor beursregistratie.
Het registreren, inchecken en uitdelen van bijvoorbeeld (naam)badges aan uw gasten op een evenement of congres horen hier allemaal bij.

 

Standbemanning

Het Professionele Full-Service Hostessbureau