VNG Jaarcongres

 
 

Op zoek naar een vriendelijke, gracieuze en gastvrije gastvrouw tijdens de VNG Jaarcongres in de MECC Maastricht? Holland Hostess Service is een professioneel gastvrouw bureau voor al uw congressen, tentoonstellingen, vergaderingen en (zakelijke) evenementen.

 

 

Hoe gaat u als lokaal bestuurder om met de kansen en problemen die zich voordoen in uw gemeente? Hoe en vooral wanneer schaalt u af naar dorpen, wijken en inwoners? Hoe verbeterd u de werkprocedures? Dat komt allemaal in bod tijdens de VNG Jaarcongres in MECC Maastricht. Tijdens de VNG Jaarcongress wordt er uitgebreid gesproken over de grenzen tussen gemeente en gemeenschap, en tussen landen. Jaarcongres VNG is op 26 en 27 juni.

 

 

Indien u deelneemt aan het VNG Jaarcongres congres en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:MECC Maastricht Forum 100, Maastricht, NL

Categorie: Congres
Toelichting tijden:

26 juni van 10.00 - 18.00
27 juni van 10.00 - 18.00


26
JUN
HollandHostessService@VNG Jaarcongres

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ MECC Maastricht

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de MECC Maastricht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

MECC Maastricht
Forum 100
NL 6229 GV
Maastricht

info@mecc.nl

+31 (0)43 38 38 383

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next