Vision Robotics & Motion

 
 

Holland Hostess Service biedt spontane en charmante hosts & hostesses voor ieder evenement. Holland Hostess Service is gespecialiseerd in het leveren van gastvriendelijk, pro actieve en leuke hosts & hostesses die elke beurs of congres tot een succes maken. Bent u opzoek naar een leuke gastheer of gastvrouw tijdens de Vision Robotics & Motion? Holland Hostess Service is u graag van dienst!

 

Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering. Op 6 en 7 juni komen alle experts op het gebied van robotica, motion control, sensoriek en machineautomatesering bijeen om een ieder te inspireren en toe tespreken over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de robotica industrie.

 

Indien u deelneemt aan de Vision Robotics & Motion in Hotel NH Eindhoven beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:NH Hotel Eindhoven Koningshof, Locht 117, Veldhoven, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

6 juni van 09.30 - 17.00
7 juni van 09.30 - 17.00


06
JUN
HollandHostessService@Vision Robotics & Motion

Professional and stylish hostesses who clearly enjoy their work. That is what hostess agency Holland Hostess Service delivers!

 
 

Hostess @ NH Hotel Eindhoven

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Holland Hostess Service vertegenwoordigt klanten op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Hotel NH Eindhoven Conference hall
Locht 117
5504RM
Veldhoven

events@mikrocentrum.nl

+31(0) 30 295 5911

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next