TOC Europe

 
 

Elk jaar staan de hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service voor veel verschillende exposanten. Wil jij dit jaar ook de hostesses van Holland Hostess Service op de TOC Europe in AHOY Rotterdam? Holland Hostess Service biedt energieke, pro-actieve en spontane hostesses.

 

TOC Europe is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor havenautoriteiten, terminaloperators, rederijen, 3pls en verladers. De tentoonstelling en gratis seminars vormen samen een onmisbaar handelsevenement - lang beschouwd als de AVA voor Port & Terminal Professionals. Container-, droge bulk-, inland- en railterminaloperatoren komen samen in Rotterdam om meer dan 180 exposanten te ontmoeten en te profiteren van inzichtelijke seminars.

De co-locatie Container Supply Chain Conference is een forum om te horen van mega-eigenaren van ladingen en hun belanghebbenden in de toeleveringsketen om nieuwe handelsdynamiek en de aanhoudende impact van digitalisering en verstoring in toeleveringsketens te bespreken.

 

Indien u deelneemt aan de TOC Europe beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Ahoy Rotterdam Ahoyweg 10, Rotterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

12 juni van 11.00 - 22.00
13 juni van 11.00 - 18.00
14 juni van 11.00 - 18.00


12
JUN
HollandHostessService@TOC Europe

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert

 
 

Hostess @ Ahoy Rotterdam

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Ahoy Rotterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 

 

AHOY Rotterdam
Ahoyweg 10
NL 3084 BA
Rotterdam

+31(0) 10 293 3300

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next