TechDays

 
 

RAI Amsterdam is het tweede huis van veel van onze hostesses en hosts. Gastvrouwen die weten hoe de locatie in elkaar steekt. Dat heeft u nodig tijdens een event. Holland Hostess Service ondersteunt u hier graag bij.

 

TechDays is het grootste evenement van Microsoft voor iedereen met een passie voor technologie in Nederland. Gedurende twee dagen komen veel enthousiaste bezoekers bijeen om te leren en kennis op te doen, best practices te ervaren en met name ook te netwerken.

 

Gedurende twee dagen komen veel technologie enthousiastelingen bijeen om te leren, kennis op te doen, best practices te ervaren en met name ook te netwerken. Dankzij de brede programmering in verschillende settings vind jij op TechDays wat bij jou past.

 

Onze hostesses en hosts staan u graag te woord. Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl Of bezoek onze contact pagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:RAI Amsterdam Europaplein, Amsterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

- Dinsdag 4 oktober, 08:00 tot 19:00
- Woensdag 5 oktober, 08:00 tot 19:00


04
OKT
HollandHostessService@TechDays

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ RAI Amsterdam

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam

info@rai.nl

+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next