NK Pitchen

 
 

Energieke en pro-actieve hostesses, dat is wat je nodig hebt tijdens het NK Pitchen voor Eventmanagers in de Jaarbeurs Utrecht. Op 26 maart strijden eventmanagers om de titel van beste Pitcher in Nederland.

 

Leer in één middag hoe jij jezelf als eventmanager op de kaart zet: hoe je een nieuw idee voor een event pitcht bijvoorbeeld, of die nieuwe opdracht binnenhaalt middels een overtuigende pitch. Kortom: een event volledig afgestemd op jou! Na het inhoudelijk programma waar je als heuse 'pitch Queen of King' wordt klaargestoomd voor de dag van morgen, smul je van exclusieve hapjes, gepitcht door de 'masterchef' van Jaarbeurs zelf, tijdens een walking dinner.

 

De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service spreken op een pro-actieve en enthousiaste manier uw doelgroep aan tijdens het congres in de Jaarbeurs Utrecht. Indien u deelneemt aan Het NK Pitchen voor Ondernemers en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met hostessbureau Holland Hostess Service.


Wenst u meer informatie? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Utrecht Jaarbeurs Jaarbeursplein , Utrecht, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

21 maart van 14.30 - 18.15


26
MAA
HollandHostessService@NK Pitchen

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Utrecht Jaarbeurs

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht

info@jaarbeurs.nl

+31(0) 30 295 5911

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next