Nederlands Oogheelkundig Gezelschap

 
 

Hostessbureau Holland Hostess Service heeft ruime ervaring op beurzen en congresses met de inzet van professionele hostesses. Vlotte en representatieve hostesses die uw gasten met veel elegantie op de stand verwelkomen. Bent u nog op zoek naar hostesses tijdens Nederlands Oogheelkundig Gezelschap in Martini Plaza? Holland Hostess Service is u graag van dienst. 

 

Het NOG is een wetenschappelijke vereniging voor personen die beroepsmatig betrokken zijn bij zorg, onderzoek en onderwijs ten behoeve van patiënten met oogheelkundige ziektebeelden. In de jaarvergadering van het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap wordt de industrie in de gelegenheid gesteld bij deze vergadering aanwezig te zijn met een stand. In het Reclamebesluit geneesmiddelen is onder andere geregeld wat wel en wat niet is toegestaan ten aanzien van gunstbetoning voor artsen door de farmaceutische industrie.

 

Wenst u meer informatie over onze diensten? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 / info@hostessservice.nl of bezoek onze contactpagina.

 
Datum van:
Datum tot:
Locatie:Martini Plaza Leonard Springerlaan, Groningen, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

21 maart van 10.00 - 18.00
22 maart van 10.00 - 18.00
23 maart van 10.00 - 18.00

*Onder voorbehoud


21
MAA
HollandHostessService@Nederlands Oogheelkundig Gezelschap

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Martini Plaza

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

Martini Plaza
Leonaard Springerlaan 2
NL 9727 KB
Groningen

+31 (0)43 38 38 383

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next