KLM Open

 
 

Charmante en stijlvolle hostesses en gastvrouwen met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Hostessbureau Holland Hostess Service levert pro-actieve hostesses met een echte lach van start tot finish

 

Het KLM Open vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 september. Het toernooi van de European Tour wordt voor het tweede jaar gespeeld op golfbaan The Dutch.


In 2017 beleeft het ‘Dutch Open’ de 98ste editie. Daarmee is het een van de oudste golftoernooien in Europa. Afgelopen jaar vond het KLM Open voor het eerst plaats op The Dutch. De nieuwe baan, vernieuwende toevoegingen aan het toernooi en een Nederlandse winnaar zorgden voor een memorabele editie.
Joost Luiten won drie jaar na zijn overwinning op de Kennemer zijn thuistoernooi voor de tweede keer. De hoogst genoteerde Nederlander op de wereldranglijst is ambassadeur van het KLM Open en heeft al aangekondigd in september 2017 zijn titel in eigen land te zullen verdedigen.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Haarweg, Spijk 3, Gelderland, NL

Categorie: Festival
Toelichting tijden:

Donderdag - 08:00 - 19:00
Vrijdag - 08:00 - 19:00
Zaterdag - 08:00 - 19:00


14
SEP
HollandHostessService@KLM Open

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Haarweg, Spijk

Pas de text van het artikel aan aub!
 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next