Klimaatvak

 
 

Onze hosts en hostesses worden uitgebreid getraind en gebriefd op het genereren van aandacht op beurzen en evenementen. Bij de entree, in de gangpaden of vlak voor de stand. Pro actief benaderen de hostesses uw doelgroep. Ze verwijzen de bezoekers door naar uw accountmanagers of zorgen voor een hapje en een drankje op de stand zelf. Uw focus ligt tenslotte op de verkoop van uw product of dienst.

 

 

Klimaatvak Gorinchem is een exclusief platform speciaal voor ondernemers en relaties op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Vakbeurzen zijn en blijven een efficient en passend medium om contact te leggen en te onderhouden in elke branche. Zichtbaar zijn, ondernemen en investeren in persoonlijk contact. De sleutelwoorden om succesvol de markt te bewerken. Klimaatvak Gorinchem biedt u de gelegenheid om persoonlijk in contact te komen met uw doelgroep en leveranciers. Dit alles op een zakelijke, professionele en gastvrije wijze met de fullservice formule van Evenementenhal.

 

Voor professionele gastvrouwen en gastheren bent u bij Holland Hostess Service aan het juiste adres. Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Evenementenhal Gorinchem Franklinweg, Gorinchem, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

Dinsdag 27 januari, 13:00 uur - 21:00 uur
Woensdag 28 januar, 13:00 uur - 21:00 uur
Donderdag 29 januari, 13:00 uur - 21:00 uur


27
JAN
HollandHostessService@Klimaatvak

Holland Hostess service is dé hospitality specialist voor congressen, receptiediensten, beurzen en bedrijfsfeesten.  Onze hostesses, maar ook zeker onze hosts werken altijd met een echte lach!

 
 

Hostess @ Evenementenhal Gorinchem

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Evenementhal vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ
Gorinchem

gorinchem@evenementenhal.nl

+31(0) 183 680 680

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next