Heroes Dutch Comic Con

 
 

 

Vakbeurzen, congressen en evenementen, de hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service hebben er ruime ervaring in. Ook op de Dutch Comic Con staan onze hostesses en gastvrouwen met een pro actieve houding te wachten op uw publiek. 

 

Dutch Comic Con is een fantastisch evenement wat gericht is op comics, films, cartoons, games en alles wat daar afgelopen decennium uit is voortgekomen. Net als op de Amerikaanse conventies zal er een artist alley zijn met nationale, internationale tekenaars en bekende artiesten uit het genre. Daarnaast is er ook een tweedaagse Cosplay wedstrijd. Dutch Comic Con vindt plaats op 20 en 21 november 2021

 

Een deel van Dutch Comic Con is ingericht met nationale en internationale dealers van popculture merchandise & collectables, uitgeverijen en andere bedrijven die zich afgelopen jaren geprofileerd hebben in deze branche.

 

 

Indien u deelneemt aan de Dutch Comic Con beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Utrecht Jaarbeurs Jaarbeursplein , Utrecht, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

20 November van 10.00 - 18.00
21 November van 10.00 - 17.00


20
NOV
HollandHostessService@Heroes Dutch Comic Con

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Utrecht Jaarbeurs

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam

info@rai.nl

+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next