GreenTech

 
 

Vakbeurzen, congressen en evenementen. De hostesses  en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service hebben er ruime ervaring in. Tijdens de GreenTech in de RAI Amsterdam hostesses nodig? Holland Hostess Service is u graag van dienst.

 

Bij GreenTech Amsterdam moet je zijn als professional in de tuinbouw. Wij bieden u concrete antwoorden op alle essentiële vragen als het gaat om technologie en innovatie voor de productie van groenten, fruit en bloemen. We bieden ook meer dan 80+ kennissessies. We zien je graag in Amsterdam! Greentech vindt plaats op 12 t/m 14 juni in RAI Amsterdam.

 

Indien u deelneemt aan de GreenTech beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:RAI Amsterdam Europaplein, Amsterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

12 juni van 10.00 - 18.00
13 juni van 10.00 - 18.00
14 juni van 10.00 - 17.00


12
JUN
HollandHostessService@GreenTech

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ RAI Amsterdam

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

 

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam

info@rai.nl

+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next