FitExpo

 
 

Pro-actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven. De hostesses van Holland Hostess Service hebben ruime ervaring op beurzen. Hostesses of gastvrouwen nodig op de FitExpo 2017 in Ahoy Rotterdam? Holland Hostess Service helpt u graag verder. 

 

Het driedaagse sportevenement FitExpo 2017 staat bol van leuke activiteiten, interessante lezingen, verrassende workshops, sportieve clinics, spraakmakende presentaties, spannende wedstrijden en nog heel veel meer. Zo laat FitExpo o.a. zien dat afvallen geen straf hoeft te zijn en dat sporten niet altijd afzien is. Maar er is ook aandacht voor alle aspecten van sport, health/voeding en wellness.

 

De hostesses van Holland Hostess Service zijn u graag van dienst om uw bezoekers op de stand te ontvangen. Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077. Bezoek hier onze contactpagina.

 
Datum van:
Datum tot:
Locatie:Ahoy Rotterdam Ahoyweg, Rotterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

Zaterdag 20 mei 10:00 - 18:00 uur
Zondag 21 mei 10:00 - 18:00 uur


20
MEI
HollandHostessService@FitExpo

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Ahoy Rotterdam

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
AHOY Rotterdam
Ahoyweg 10
NL 3084 BA
Rotterdam

+31(0) 10 293 3300

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next