FinTech Congres

 
 

De hosts en hostesses van Holland Hostess Service creëren rust in de drukte en dragen zorg voor een soepel lopende beursregistratie aan de balies. Het vinden van een passende wijze van communicatie tijdens de ontvangst is hierbij essentieel. Een vriendelijk en open houding zorgt voor het eerste goede gevoel, de accuratesse en kennis van het proces zorgen voor een vlot en prettig vervolg van de registratie. Uw gasten gaan met een positief gevoel naar binnen. 

 

FinTech Congres: de do’s en don’ts voor de legal, tax en financial advisor. Dit congres is speciaal bestemd voor legal, financial en tax advisors die proactief willen adviseren en/of controleren. U krijgt inspiratie en handvatten voor het proactief adviseren van uw cliënt over de mogelijkheden die FinTech biedt. Daarnaast weet u wat de juridische, fiscale en of financiële risico’s en valkuilen zijn, bij het aanbieden en gebruiken van FinTechproducten, zodat u uw cliënt optimaal kunt begeleiden.

 

Wilt u een of meerdere hosts of hostesses boeken? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Jaarbeurs Utrecht Europaplein , Amsterdam, NL

Categorie: Congres
Toelichting tijden:

4 juni 10:00 - 18:00
5 juni 10:00 - 18:00
6 juni 10:00 - 18:00

* Tijden kunnen nog afwijken


04
JUN
HollandHostessService@FinTech Congres

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Jaarbeurs Utrecht

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Jaarbeurs Utrecht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht

info@jaarbeurs.nl

+31(0) 30 295 5911

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next