Engineering Materials

 
 

Binnen onze onderneming hebben wij buitengewoon veel expertise ontwikkeld op het gebied van hospitality tijdens beurzen, congressen, vergaderingen, bedrijfsfeesten en evenementen. Of het nu gaat om de persoonlijke begeleiding van internationale hoogwaardigheidsbekleders, het verzorgen van een volledig getrainde 'bemanning' van beursstands, of de registratie van beursbezoekers: Hostessbureau Holland Hostess Service heeft er ervaring mee.

 

Engineering Materials is het platform waar contacten worden gelegd en informatie wordt gedeeld op gebied van grondstoffen en materialen, de be- en verwerking ervan en de verschillende toepassingsmogelijkheden. De beurs is in combinatie met NEW Industies, deze vakbeurs staat in het teken van mechanisering, digitalisering en automatisering binnen de technische industrie. Bezoekers hebben toegang tot beide beurzen, zodoende treft u een breed geïnteresseerd publiek.

 

Wilt u een of meerdere hostesses of hosts boeken voor Engineering Materials? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Evenementenhal Gorinchem Franklinweg, Goringem, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

- Dinsdag 6 december, 10:00 - 18:00
- Woensdag 7 december, 10:00 - 18:00
- Donderdag 8 december, 10:00 - 18:00


06
DEC
HollandHostessService@Engineering Materials

De hostesses en hosts van hostessbureau Holland Hostess Service kunt u herkennen aan het gastvrije ontvangst en innemende lach.

 
 

Hostess @ Evenementenhal Gorinchem

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Evenementhal vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland. Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ
Gorinchem

gorinchem@evenementenhal.nl

+31(0) 183 680 680

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next