Design District

 
 

 

Op zoek naar een vriendelijke, gracieuze en gastvrije gastvrouw tijdens de Design District in de Van Nelle Fabriek? Holland Hostess Service is een professioneel gastvrouw bureau voor al uw congressen, tentoonstellingen, vergaderingen en (zakelijke) evenementen.

 

Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. De 16e editie is op 6, 7 en 8 juni in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

 

Indien u deelneemt aan de Design Distrcit beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Van Nelle Fabriek Van Nelle weg 1, Rotterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

06 juni van 11.00 - 19.00
07 juni van 11.00 - 19.00
08 juni van 11.00 - 18.00


06
JUN
HollandHostessService@Design District

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Van Nelle Fabriek

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie. Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de Van Nelle Fabriek vertegenwoordigen wij onze klanten. Holland Hostess Service vertegenwoordigt klanten  op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 

 

Van Nelle Fabriek
Van Nelle Weg 1
NL 3044 BB
Rotterdam

+010 750 3500

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next