Anesthesiologendagen

 
 

Op zoek naar een vriendelijke, gracieuze en gastvrije gastvrouw tijdens de Anesthesiologendagen in de MECC Maastricht? Holland Hostess Service is een professioneel gastvrouw bureau voor al uw congressen, tentoonstellingen, vergaderingen en (zakelijke) evenementen.

 

Tijdens de Anesthesiologendagen op 24 en 25 mei 2018 gaan wordt u uitgedaagd om te ontdekken, om grenzen te verleggen en inspiratie op te doen. Great things never come from comfort zones, een favoriet inzicht van verandergoeroes. Klinkt mooi, maar laten we eerlijk zijn: zo nu en dan op de automatische piloot je werk doen is ook wel zo fijn en veilig. Aan de andere kant, we hebben geen academische studie voltooid om altijd op onze routine te werken. We zijn juist opgeleid en hebben de kennis en kunde in huis om snel in te kunnen grijpen als het nodig is. Balans vinden is misschien wel het sleutelwoord.

 

Indien u deelneemt aan de Anesthesiologendagen beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:MECC Maastricht Forum 100, Maastricht, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

24 mei van 07.00 - 17.55
25 mei van 07.00 - 17.55


24
MEI
HollandHostessService@Anesthesiologendagen

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ MECC Maastricht

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de MECC Maastricht vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

MECC Maastricht
Forum 100
NL 6229 GV
Maastricht

info@mecc.nl

+31 (0)43 38 38 383

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
next